Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας για αγορές άνω των 200€ (εξαιρούνται τα νησιά). Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2610.46.10.15

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Αναζήτηση

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται από τις κεντρικές μας αποθήκες εφόσον έχει οριστικοποιηθεί και επιβεβαιωθεί η πληρωμή του συνόλου των εμπορευμάτων καθώς και τα ανάλογα μεταφορικά κόστη, όπως αυτά προσδιορίζονται κατά τη διαδικασία οριστικοποίησης της παραγγελίας (check out). Η διαθεσιμότητα των προϊόντων, αν και υπόκεινται σε προσεκτικές παραγγελίες και μηχανογραφημένη διαχείριση του  στοκ αποθήκης, δεν είναι δεδομένη. Σε αυτή τη περίπτωση και εφόσον δε μπορέσουμε να αποστείλουμε το(τα) προϊόν(-τα) εντός 7 εργάσιμων ημερών, σας παρέχουμε την επιλογή είτε να σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στο μη παραδοθέν προϊόν(τα), είτε να σας αποστείλουμε παραπλήσιο προϊόν(-τα), αντίστοιχης ποιότητας και αξίας. Σε ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, είναι πιθανό να υπάρξει επιπλεόν χρέωση μεταφορικών. Σε αυτή τη περίπτωση θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά.

Η συλλογή των προϊόντων γίνεται μεθοδικά και μηχανογραφημένα ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα λάθους. Η συσκευασία γίνεται προσεκτικά ώστε να αποτραπεί η φθοράς κατά τη μετακίνηση. Παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά τη παραγγελία σας κατά τη παραλαβή για τυχόν φθορές, ελλείψεις ή λάθη. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διατυπώσει τις επιφυλάξεις του στο δελτίο παραλαβής.  Εφόσον διαπιστωθεί κακή παράδοση, η εταιρία είναι υποχρεωμένη για την αντικατάσταση με ίδιο ή παραπλήσιο προϊόν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα). Σε κάθε περίπτωση, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στις αποθήκες μας και να γίνει έλεγχος από τον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της εταιρίας μας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Πριν επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρίας μας. Ένας αντιπρόσωπός μας θα σας βοηθήσει πρόθυμα να ξεπεραστεί οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυψε με τη παραγγελία σας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2610 461015, Δευτέρα - Παρασκευή, 8:30 - 16:30.
Email: sales@novahome.gr
Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των εμπορευμάτων (όπως ορίζει η νομοθεσία) και μόνον εφόσον:
•    Τα εμπορεύματα είναι άθικτα στην αρχική (εργοστασιακή) συσκευασία τους, έτσι όπως παραλαμβάνονται.
•    Οι ταινίες ασφαλείας (εφόσον υπάρχουν) είναι στη θέση τους και απαραβίαστες.
Το κόστος των μεταφορικών και η ευθύνη της μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη, εφόσον τα εμπορεύματα επιστραφούν με ευθύνη του ιδίου. Το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία του προϊόντος, θα πιστωθεί στο λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης,  μόλις γίνει παραλαβή και έλεγχος των προϊόντων από τον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της εταιρίας μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ελλιπή προϊόντα ή προϊόντα με σχισμένη - κατεστραμμένη συσκευασία δεν θα γίνονται δεκτά για επιστροφή, σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο παρά μόνο εάν ο πελάτης το παρέλαβε στη συγκεκριμένη κατάσταση.

Nova Home