Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας για αγορές άνω των 200€ (εξαιρούνται τα νησιά). Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2610.46.10.15

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Αναζήτηση

Nova Home

Nova Home logo

Διαδυκτιακό κατάστημα εμπορίας συστημάτων ραφιών και οικιακής διακόσμησης, ειδών κήπου, εργαλείων χειρός και εργασιακής ασφάλειας.

 

Σας παρέχουμε κατ'αποκλειστικότητα προϊόντα μεγάλων οίκων του εξωτερικού. Βασισμένη στην εμπειρία, αποδεδειγμένη ικανότητα και μεγάλες δυνατότητες του δυναμικού της εταιρίας, το NovaHome.gr προσβλέπει στην συστηματική ικανοποίηση κάθε πελάτη και συνεργάτη, ως προς την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται. Προσβλέπει επίσης την σταθερή αύξηση του κύκλου εργασιών, της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας της εταιρίας.

Δραστηριότητες της εταιρίας μας:

Στις δραστηριότητες της εταιρείας μας είναι η πώληση και διάθεση προϊόντων στην ελληνική και ξένη αγορά, συνεργασίες με πολυκαταστήματα και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, πώληση και προώθηση των προϊόντων μας στην παραδοσιακή αγορά και σε κέντρα κήπου. Για χονδρική πώληση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προς το παρόν εξυπηρετούμε παραγγελίες στην Ελλάδα και Κύπρο.

Εγκαταστάσεις.

Το NovaHome διατηρεί γραφεία και αποθήκη στη Πάτρα, Αγίου Διονυσίου 3-5, ενώ οι κύριοι αποθηκευτικοί χώροι μας βρίσκονται στη περιοχή της Οβρυάς, στην Πάτρα.

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!

Τηλέφωνο επικοινωνίας & παραγγελιών: +30 2610461010

Email επικοινωνίας: sales@novahome.gr

Email παραγγελιών: sales@novahome.gr

Nova Home